maandag, 27 mei 2024 om 10:32

Dinsdag 28 mei krijgen onze zes tennisbanen de grote jaarlijkse onderhoudsbeurt. Hierdoor zijn dinsdag alle banen tot circa 15.00 uur buiten gebruik en kan er dus even niet worden getennist.

Het is dinsdagmorgen voor een enkeling misschien even vervelend, maar we krijgen er daarna weer mooie opgeschoonde tennisbanen voor terug.

vrijdag, 26 april 2024 om 10:54

 

De trainingen van tennisschool LETS Tennis bij TV de Wiekslag worden wekelijks door een groot aantal leden met veel enthousiasme bezocht. Met LETS Tennis is afgesproken dat deze dagelijkse trainingen altijd op baan 1 en 2 worden gegeven en op vrijdagmiddag afhankelijk van het uur een uitbreiding naar 3-4 banen.

woensdag, 27 maart 2024 om 00:00

Zaterdag 23 maart jl. hebben enkele leden van TV de Wiekslag hun beste beentje voorgezet tijdens de Landelijke Opschoondag.

Goed uitgerust met afvalknijpers en grijze afvalzakken, hebben deze actieve leden wederom een flink stuk Maasoever in onze gemeente opgeschoond. Het resultaat: enkele zakken vol zwerfafval en een opgeschoond stukje Molenhoek. Deze jaarlijkse landelijke opruimklus zorgt behalve voor een schone leefomgeving, ook voor een mooie bijdrage in de clubkas van TV de Wiekslag. Petje af voor onze betrokken leden!

dinsdag, 26 maart 2024 om 15:37

Het Molenhoekse Stratentoernooi 2024 van TV de Wiekslag gaat de boeken in als: gezellig, sportief en met zo'n 60 deelnemers een goede opkomst. Zondag 17 maart gingen zeven tennisteams met elkaar de strijd aan om de felbegeerde Wisseltrofee voor één jaar in de prijzenkast te mogen zetten. De uiteindelijke winnaars: De Vier Straten. 

donderdag, 29 februari 2024 om 15:47

Door de inzet van diverse enthousiaste clubmensen beschikt TV de Wiekslag sinds kort over een prachtige nieuwe 'second hand' werkschuur, een particuliere donatie afkomstig uit Mook.

zaterdag, 10 februari 2024 om 21:23

Zaterdag 3 februari 2024: grijze lucht, maar een zacht winters temperatuurtje. Kortom, ideale omstandigheden voor het eerste Wiekslag Vuurkorftoernooi. Met 22 deelnemende leden die gehoor gaven aan de uitnodiging van de Activiteitencommissie waren de banen goed bezet. Een toernooi waar behalve het winnen, vooral de deelname en de gezelligheid voor, tijdens en na het toernooi centraal stonden.

maandag, 22 januari 2024 om 10:59

Vanwege de ingevallen dooi zijn de tennisbanen van TV de Wiekslag tijdelijk niet bespeelbaar. Als het deze week niet meer gaat vriezen, zijn de banen naar verwachting vanaf donderdag 25 januari weer bespeelbaar. Tot die tijd dus helaas even geen tennis op onze tennisbanen in Molenhoek.

 

 

donderdag, 18 januari 2024 om 10:27

 

Lekker tennissen en daarna gezellig rond de vuurkorf genieten van heerlijke stamppot! Leden van TV de Wiekslag zijn zaterdag 3 februari van harte welkom op het eerste event van 2024:  Vuurkorf-Tennis. Meld je aan uiterlijk 29 januari, leef je op 3 februari uit op de tennisbaan en geniet aansluitend rond de vuurkorf van winterse kost en gezelligheid bij TV de Wiekslag. Aanmelden via: TCACTIEFWIEKSLAG1@GMAIL.COM

 

 

 

donderdag, 9 november 2023 om 00:28
vrijdag, 1 september 2023 om 17:47

Zin een gezellig middagje tennissen op zaterdag 9 september met bekende en nieuwe Wiekslag-leden? Meld je dan uiterlijk 3 september nog snel even aan voor de Wiekslag Na-Zomer-Tennis. Lekker enkele partijtjes tennissen en na afloop een gezellig samenzijn met een heerlijke Chinese maaltijd. Aanmelden kan via tcactiefwiekslag@gmail.com

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.