donderdag, 9 november 2023 om 00:28
vrijdag, 1 september 2023 om 19:01

Net zoals afgelopen jaren is TV de Wiekslag ook in 2023 weer aanwezig op de jaarlijkse Molenhoekdag. Trainer Luc Eltink en enkele enthousiaste leden tonen op deze dag waarom TV de Wiekslag zo'n gezellige en sportieve club binnen de Molenhoekse gemeenschap is. Kom zondag 3 september gezellig langs op de stand van de Wiekslag voor een praatje en sla even een balletje. 

vrijdag, 1 september 2023 om 19:00

Het zal velen reeds zijn opgevallen: de baanverlichting is zeker niet meer helemaal optimaal. We hebben helaas te maken met regelmatig terugkerende technische storingen, waardoor de verlichting steeds vaker uitvalt. Dinsdag 5 september is er om 20.00 uur in het clubhuis een extra ledenvergadering (ALV) waarin het bestuur een nadere toelichting geeft en ook een plan van aanpak presenteert. Belangrijk is dat zo veel mogelijk van onze leden aanwezig zijn. 

vrijdag, 1 september 2023 om 18:34

Op zondag 17 september en 1 oktober speelt onze jeugd een thuiswedstrijd in de jeugdcompetitie. Hierdoor zijn op deze beide zondagen tot 14.00 uur alle tennisbanen (6) bezet. Helaas zijn er dan voor een paar uurtjes geen vrije banen beschikbaar. Na 14.00 uur kan iedereen weer de baan op voor een sportief en ontspannen potje tennis. Kom 's morgens onder het genot van een lekker kopje koffie/thee eerst even kijken en moedig onze enthousiaste jeugdspelers aan. Gezellig en altijd leerzaam!

vrijdag, 1 september 2023 om 17:47

Zin een gezellig middagje tennissen op zaterdag 9 september met bekende en nieuwe Wiekslag-leden? Meld je dan uiterlijk 3 september nog snel even aan voor de Wiekslag Na-Zomer-Tennis. Lekker enkele partijtjes tennissen en na afloop een gezellig samenzijn met een heerlijke Chinese maaltijd. Aanmelden kan via tcactiefwiekslag@gmail.com

woensdag, 5 juli 2023 om 19:39

Jong en oud hebben afgelopen weekend het gouden jubileum van TV De Wiekslag op passende wijze gevierd. Met sport en spel, maar zeker ook met veel gezelligheid, plezier en leuke ontmoetingen. Kortom, er was voor ieder wat wils. (Klik op de foto´s voor een vergroting)

woensdag, 5 juli 2023 om 18:45

Op 29 juni jl. is Gerard Rijerse overleden, trouw lid van onze vereniging. Gerard is 75 jaar geworden.

zaterdag, 1 april 2023 om 21:14

50 jaar tennis in Molenhoek, een mijlpaal die we eind juni bij TV de Wiekslag zeker groots gaan vieren. Om dit gouden feest nog meer luister bij zetten zijn er speciale tennisshirts met jubileumlogo te koop. Een collectors item en een must have voor elk Wiekslaglid!

zondag, 19 maart 2023 om 21:39

Zaterdag 18 maart waren diverse Molenhoekse straten present op het Stratentoernooi 2023 van TV de Wiekslag. Een zonnige dag, veel deelnemers en publiek, spannende sportieve wedstrijden en een goed verzorgde overheerlijke lunch; kortom een geslaagde en voortreffelijk georganiseerde activiteit voor het dorp Molenhoek. En op het einde van de dag was er natuurlijk ook een wisselbeker voor de trotse winnaars: Team Passionistenstraat kampioen 2023. Hartelijk gefeliciteerd! (Klik even op de foto's)

zondag, 5 maart 2023 om 14:03

In februari hebben onze leden Renate Bult, Bianca Klomp en Hellen Ubachs het clubhuis voorzien van een nieuwe frisse look. Theo van Gemert en Colin Jennings hebben de Wiekslag-stylisten geholpen bij enkele technische klusjes. 

Pagina's

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.