Clubhuis & Park

Onze vereniging beschikt over een eigen clubhuis en 6 mooie smashcourt banen waar we trots op zijn. De banen zijn in principe gedurende het gehele jaar bespeelbaar. De banen zijn nu 8 jaar oud en nog regelmatig krijgen we complimenten van eigen en bezoekende tennissers dat de banen prettig bespeelbaar zijn onder alle omstandigheden.

Om ons tennispark in goede staat te houden wordt er in het voor- en najaar onderhoud uitgevoerd door de eigen leden. Het onderhoud bestaat vooral uit het snoeien en weer laten bloeien van het groen rondom de banen.

Het clubhuis is toegankelijk voor leden als er clubhuisdienst is geroosterd. Op de vaste avonden (toss, competitie, wintertennis) is het clubhuis altijd geopend. De leden van de vereniging hebben hierbij 1-2 keer perjaar clubhuisdienst als onderdeel van het lidmaatschap van de vereniging.

Voor de indeling van de clubhuisdienst zie menuĀ 'LedenĀ --> Clubhuisdienst' (inloggen is noodzakelijk).

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.