Leden

Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Hoewel we bijna 250 leden bij TV de Wiekslag hebben, is het voor een nieuwkomer in het begin niet altijd gemakkelijk tennispartners te vinden of ergens bij te horen. Toch willen we graag, dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons. Dat kan op verschillende manieren, we noemen er een paar.

Tennistraining

Via de training kun je afspraken maken met mensen uit je groep, die ook pas net begonnen zijn. 

Dinsdagavond toss

Gedurende het hele seizoen is er op dinsdagavond tossen voor alle senioren. Hier spelen mensen met alle niveau’s. Het is leuk en leerzaam om daaraan mee te doen. Je hoeft niet in te schrijven, je kunt komen wanneer je wilt. De Toss start om 20.00 uur.

Toernooien

De clubtoernooien zijn ook voor beginnende leden. Het is leuk om een echt toernooi te spelen met mensen van je eigen sterkte. Door toernooien te spelen ga je snel vooruit, het is bovendien gezellig en zo leer je weer meer leden kennen.

Activiteiten

De TC/Activiteitencommissie organiseert diverse leuke activiteiten, zoals 'Stratentoernooi' of het 'Wiekslag Open'. Laagdrempeligheid en plezier staan voorop!

Competitie

Bij TV de Wiekslag wordt er zowel in het voorjaar als ook in het najaar competitie gespeeld in het weekend en op de doordeweekse dagen en avonden. Overleg eens met de trainer of een ander lid, die je kent of dit ook al iets voor jou is.

Tennissen en ontspanning gaat samen bij de club, dat blijkt telkens weer uit de vele activiteiten. Neem er aan deel en voel je thuis bij ons. Wij helpen je er graag bij.

Op deze website vind je alle informatie en kan je je ook aanmelden voor de diverse toernooien en andere activiteiten. Neem gerust eens een kijkje. Activiteiten worden ook gecommuniceerd via email en/of onze nieuwsbrief. 

Lid worden?

Als nieuw lid willen we je graag verwelkomen bij onze tennisvereniging. De actuele contibutietarieven kan je hier bekijken. Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen en op te sturen naar secretariswiekslag@gmail.com.

Wij hopen, dat je veel tennisplezier bij TV de Wiekslag gaat beleven!

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.