Ledengedeelte website

De website heeft een apart gedeelte wat alleen toegankelijk is voor leden. Hierin is de ledenlijst, forum, nieuwsbrieven en verslagen ALV opgenomen. Voor dit gedeelte dienen leden in te loggen, hieronder volgt een korte instructie:

  • Inloggen gebeurt op basis van je gebruikersnaam, dit is voor alle leden je voor- en achternaam;
  • Wanneer je voor het eerst wilt inloggen, dien je eerst een nieuw wachtwoord aan te vragen. Dit kan onder de sectie “leden – nieuw wachtwoord aanvragen”. Er wordt dan een link naar je e-mailadres gestuurd waarmee je je wachtwoord kunt wijzigen. Deze link wordt gestuurd vanaf e-mailadres info@tvdewiekslag.nl. Met name bij gmail en hotmail adressen kan het voorkomen dat deze automatisch verzonden e-mail als “spam” wordt gemarkeerd. Je kan dit voorkomen door info@tvdewiekslag.nl in je adresboek op te nemen. Wanneer je echt geen e-mail hebt ontvangen, kun je hierover een mail sturen naar secretariswiekslag@gmail.com
  • Wanneer je voor het eerst hebt ingelogd op de website is het belangrijk om je profielgegevens (zie sectie leden – mijn gegevens) te controleren. Indien deze gegevens niet kloppen, kun je deze eenvoudig aanpassen via de button “bewerken”. Wijzigingen in persoonlijke gegevens worden automatisch doorgestuurd naar de ledenadministratie. 

 

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.