TV de Wiekslag

Welkom!

Beste geïnteresseerde,

Welkom op de website van de enige echte Molenhoekse tennisvereniging: TV de Wiekslag.

Ben je op zoek naar sportiviteit, gezelligheid en heb je zin om iets nieuws te leren? Of wellicht je oude hobby weer op te pakken?

Kom kennismaken en word lid. Een leuke manier om nieuwe mensen in het dorp te leren kennen en lekker sportief bezig te zijn. Een enthousiaste club mensen die regelmatig activiteiten organiseert voor jong en oud. En dat al 50 jaar lang.

Iedere doordeweekse dag wordt er tennisles gegeven door Luc Eltink, er is dus altijd wel een groep op jouw niveau. Competitie spelen behoort tot de mogelijkheden. Op dinsdag is er de wekelijkse Toss-Avond van 20.00 tot 21.30 uur waar je willekeurig wordt ingedeeld om een flink potje te dubbelen en waarna je kunt napraten in het dit jaar vernieuwde clubhuis met eigen bar en douchemogelijkheden.

Kortom; waar wacht je nog op en kom kennismaken! Let's play!

Contributie & lidmaatschap

Zie: Actuele informatie contributie en aanmelden.

De Club


TV de Wiekslag is sinds 1973 gelegen in het prachtige natuurgebied Het Lierdal. We hebben 6 buitenbanen tot onze beschikking die allemaal zijn voorzien van smashcourt. Dat maakt dat we zowel zomers als winters kunnen tennissen. 

De vereniging bestaat uit een bestuur en verschillende commissies. Samen zorgen zij ervoor dat het park netjes onderhouden wordt, de banen verzorgd worden, het clubhuis open is, de ledenadministratie op orde is, er wat georganiseerd wordt, en alles wat er bij komt kijken om de club goed draaiende te houden. Vanzelfsprekend kunnen we hier altijd hulp bij gebruiken, schroom dus niet om samen met ons de vereniging leefbaar te houden.

Bestuur

Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via: secretariswiekslag@gmail.com. Voor dringende zaken kunt u ook contact opnemen via: 06-21815957

Commissies

Onze vereniging draait op vrijwilligers. Wij kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken. Meld u zich aan!!

Om tennis voor iedereen mogelijk en gezellig te maken moet er veel werk worden verzet. De verschillende activiteiten en het werk binnen de vereniging zijn ondergebracht in diverse commissies. De voorzitters van de commissies maken deel uit van het verenigingsbestuur.

  • De TC/Activiteitencommissie, organiseert en regelt de competitie en clubkampioenschappen, ons Open Toernooi en diverse andere evenementen. De commissie bestaat uit Ernst Evers (voorzitter), Marieke Plas (competitie),  Vacature (open toernooi), Vacatures
  • De Jeugdcommissie organiseert en regelt de competitie en clubkampioenschappen en diverse andere evenementen voor de jeugd. In deze commissie zitten Vacature (voorzitter), De commissie heeft dringend versterking nodig. 
  • De Park en Clubhuiscommissie houdt zich bezig met het onderhoud van het park en clubhuis en bestaat uit voorzitter Colin Jennings samen met Carlijn Thissen en Hans Mulders voor de clubhuiszaken.
  • Ook kent de club een Sponsorcommissie. Deze commissie regelt alles (zoeken sponsoren, contracten) met betrekking tot sponsoring van onze vereniging. Op dit moment is Maurice Muijsers het enige lid van deze commissie. We zijn dringend op zoek naar één of twee enthousiaste sponsorenwervers.

Missie & visie

De missie van T.V. De Wiekslag is om haar leden op een zo prettig mogelijke manier in de gelegenheid te stellen om op verschillend niveau, in een sportieve en ontspannen omgeving van het tennisspel te laten genieten. In de visie van T.V. De Wiekslag zouden er zo veel mogelijk leden, als haalbaar in verhouding tot het aantal banen, lid moeten kunnen worden van T.V. De Wiekslag. Daarnaast moet elk lid in staat worden gesteld om door middel van training, competitie en/of vrij spelen maximaal te genieten van het tennisspel. T.V. De Wiekslag zorgt daartoe voor de noodzakelijke middelen zoals daar zijn goede banen en materialen, een goed ingericht clubhuis, regelmatige activiteiten om het verenigingsgevoel te stimuleren en voldoende financiële middelen om dit alles te realiseren.

Trainers hebben wij niet in dienst, maar er zijn wel ervaren freelance trainers die op onze banen tennisles geven.

De inkomsten van T.V. De Wiekslag bestaan uit contributie, opbrengsten bar en sponsoring.

In de visie van het bestuur moet sponsoring er uit bestaan dat er een relatie wordt opgebouwd tussen een sponsor en (een of meerdere activiteiten van) T.V. De Wiekslag. Wij streven naar een goede relatie en betrokkenheid bij onze vereniging.

Donateur worden?

Draagt u TV de Wiekslag een warm hart toe, word dan donateur via Rabobank NL28RABO0131618075. Hartelijk dank voor alle steun!

 

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.