Jeugd sluit voorjaarsseizoen 2024 mooi af

Geplaatst door Ruud Jacobs op 7 juli 2024 om 00:38

Zaterdagmiddag 29 juni om 15:30 uur was het dan zover: De afsluiting voor onze jeugd van het tennisseizoen 'Voorjaar 2024'. De teamleiders van de jeugdcompetitieteams rood, oranje, groen en geel hadden samen met de jeugdcommissie een mooie middag/avond georganiseerd voor alle (ook niet competitie spelende) jeugdleden van onze vereniging. Van de ongeveer 55 jeugdleden die onze club rijk is, hadden 33 kids zich ingeschreven. Er was dus een hele mooie opkomst op de door de ouders versierde club.

 

Het werd een met zon en muziek overgoten festijn, waarin de jeugdleden in random ingedeelde groepjes al tennissend in spelvorm tegen elkaar streden. Zo leerden ze ook andere kinderen, buiten hun trainings- en/of competitiegroepje, kennen. Klik op de foto's voor een vergroting.

     

Naast gezonde snacks werd iedereen op een frietje met snack naar keuze en op een ijsje getrakteerd. Na het eten werd er nog één ronde gespeeld, werd het winnende groepje bekend gemaakt en werden vervolgens vanaf 19:30 uur de kinderen door hun ouders opgehaald…net voordat het begon te regenen.

     

Leuk om zoveel actieve kinderen bij elkaar te zien, die genoten van het met clubgenootjes samenzijn en tennisspelen!

De Jeugdcommissie kijkt met een tevreden gevoel terug op dit geslaagde evenement voor onze jongste spelers/speelsters: "Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar, komend jaar."

 

 

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.