Vuurkorftoernooi 2024: geslaagde première!

Geplaatst door Ruud Jacobs op 10 februari 2024 om 21:23

Zaterdag 3 februari 2024: grijze lucht, maar een zacht winters temperatuurtje. Kortom, ideale omstandigheden voor het eerste Wiekslag Vuurkorftoernooi. Met 22 deelnemende leden die gehoor gaven aan de uitnodiging van de Activiteitencommissie waren de banen goed bezet. Een toernooi waar behalve het winnen, vooral de deelname en de gezelligheid voor, tijdens en na het toernooi centraal stonden.

In wisselende combinaties werden de speelsters/spelers door loting aan elkaar gekoppeld. En o ja, er waren toch ook nog 2 winnaars. Geheel in de geest van de toernooideelname kwamen Ellen Jansen en Theo van Gemert als winnaar uit de loterijkoker, tevoorschijn gehaald door het duo met de meeste wedstrijdpunten: Hellen Ubachs en Walter van de Boogaard. Met knisperende vuurkorven op de voorgrond werd na afloop volop genoten van een uitgebreid stamppotten-diner, culinair bereid door de partners van enkele deelnemende leden. Een geslaagde eerste activiteit van 2024. Binnenkort staat het volgende event alweer op de tennisagenda: het jaarlijkse Molenhoekse Stratentoernooi. Opgeven kan via: TCACTIEFWIEKSLAG1@GMAIL.COM (Zie ook onderstaande info-poster - Klik op foto's voor vergroting)

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.