Maximum Tennis

Maximum Tennis verzorgt nu al 3 jaar de trainingen op deze vereniging met veel passie en toewijding. Ook deze zomer bieden wij weer een trainingscyclus aan, voor zowel jeugd als volwassenen.

Wie is Maximum Tennis?

De tennisschool wordt geleid door Robert van Ewijk en Hugo Leenders en is opgericht in 2009. Momenteel bestaat het trainersteam uit 10 tennistrainers. Naast Robert en Hugo zijn ook Lennart van Campen, Nick van Deelen, Merel Vissers, Raoul Killaars, Bob Coenen, Dennis van Well, Jules Visée en Carli Wischhoff werkzaam voor Maximum Tennis.

Wat doet Maximum Tennis?

Maximum Tennis verzorgt trainingen voor alle niveaus, leeftijden en ambities en richt zich op 3 hoofdsegmenten: (1) clubtraining, (2) Regio Training en (3) Tennisschool.

Momenteel zijn wij niet alleen werkzaam bij De Wiekslag, maar tevens bij verenigingen in Cuijk, Grave, Beers, Haps, Vianen, Sint Anthonis en Venlo. Hier bieden wij clubtrainingen aan.

Doordat wij werkzaam zijn bij meerdere verenigingen in dezelfde regio, is het idee van Regio Training ontstaan. Spelers die er op hun eigen vereniging een beetje bovenuit steken qua niveau en/of spelers die bovengemiddeld gemotiveerd zijn om zichzelf te verbeteren, kunnen in de Maximum Tennis Regio Training met elkaar trainen en hebben zo een extra trainingsmoment in de week, naast hun reguliere clubtraining. Hiermee starten wij in april dit jaar. De Regio Training vindt plaats bij TV Graaf Herman in Cuijk en bij TV THOS in Grave.

De Tennisschool is het toptennis segment van Maximum Tennis. Hierbinnen doen wij er alles aan om talentvolle spelers naar de top te brengen. Wij bieden verschillende trainingen en begeleiding zodat spelers alle middelen tot hun beschikking hebben die noodzakelijk zijn om daadwerkelijk de top te halen. Deze trainingen vinden plaats in Sportcenter Lierdal.

Meer informatie en contact?

Ga voor meer informatie en/of contact met ons naar onze website, www.maximumtennis.nl.

Tot ziens op de tennisbaan!

Hugo Leenders & Robert van Ewijk

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.