Voorjaarstraining LETS Tennis bij TV de Wiekslag

Geplaatst door Ruud Jacobs op 9 december 2023 om 22:50

 

Beste tennissers van TV de Wiekslag,

Het is weer zover! We kunnen ons weer inschrijven voor de voorjaarstrainingscyclus. 

Afgelopen periode hebben we weer veel nieuwe leden op de tennisbaan mogen ontvangen. Fantastisch om te zien hoe het tennis aantrekt in Molenhoek. Niet alleen in Molenhoek maar ook op de Wiekslag zelf. Steeds meer en meer leden besluiten om te gaan trainen en tennislessen te volgen. Erg leuk!

Na de kerstvakantie is het weer tijd om te gaan trainen en je tennisspel verder te verbeteren. De voorjaarstrainingscyclus start per 8 januari bestaat uit 21 lessen (week 2-6), (week 8-17), (week 20-24) en 3 inhaallessen (week 25-27). In de carnavalsvakantie (week 7) en meivakantie (week 18-19) wordt niet getraind.

De inschrijving sluit per woensdag 20 december. Je hebt 2 weken om je in te schrijven! Na het verstrijken van de deadline, ontvang je na ongeveer 1 week de nieuwe indeling. Inschrijven kan via deze link: www.letstennis.nl/inschrijven 

Heb je niet eerder tennislessen gevolgd en ben je geïnteresseerd, stel je vragen gerust!

Schrijf je snel in! Ik zie je inschrijving en die van jouw tennismaatjes graag tegemoet.

Met sportieve groet,

Luc Eltink

LETS Tennis

E-mail: info@letstennis.nl

Tel: 06-81186708

 

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.