dinsdag, 30 juli 2019 om 23:21
Clubkampioenschappen senioren.
Van donderdag 5 t/m zondag 8 september!
Aanmelden kan vanaf nu !!
zondag, 23 juni 2019 om 18:26

Onze tennispark is geheel rookvrij, wij werken mee aan een rookvrije generatie. Indien er toch iemand wil roken is dat mogelijk bij onze buren de Lierdal onder hun terrasoverkapping, wel de rookplek opgeruimd en netjes achterlaten.

zondag, 14 april 2019 om 23:38

Inschrijven voor de

Wiekslag Open

 Nieuwe Stijl

maandag, 25 maart 2019 om 23:20

 

Afgelopen zondag 24 maart was het weer zover, de jaarlijkse aftrap van het het tennisseizoen: Het altijd gezellige Wiekslag Stratentoernooi. Zoals elk jaar zorgen de weergoden voor een zonovergoten dag waarop vele clubgenoten en andere tennisliefhebbers uit Molenhoek weer een heerlijk balletje hebben kunnen slaan. Het was weer een spannend toernooi waarin gestreden werd om een nieuwe trofee. Een mega wisselbeker voor de beste straat. Dit jaar een prooi voor de gelegenheidsstraat,  Molenhoek United. 

maandag, 18 februari 2019 om 22:23

Ondanks de mindere weersvoorspellingen hebben we zondag 10 februari jl. toch een prachtig Mixed Dubbel Toernooi kunnen spelen. Met een straf zijwindje en een beetje miezerregen speelden we een leuk eerste toernooi in het nieuwe jaar. Door de uiterst vakkundige planning van de toernooileiding en de flexibiliteit van toernooiorganisatie werd via Buienradar handig gebruik gemaakt van de verwachte opklaringen. 

maandag, 18 februari 2019 om 20:24

Impressie Algemene Ledenvergadering 2019.

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Binnenkort

Gaan we tennissen vandaag?

Weersverwachting
TV de Wiekslag

Meer weer in Molenhoek

Mededelingen

Clubkampioenschappen
Clubkampioenschappen do. 5 t/m zo. 8 september
Krasse Knarren Toernooi
Krasse Knarren Toernooi donderdag 29 augustus