Lidmaatschap

Contributie

Senioren 18 jaar en ouder €150
Junioren 4 t/m 17 jaar € 85
Senior met 2e vereniging** Voor leden die lid zijn bij een andere vereniging en ook nog bij de Wiekslag willen spelen. € 65
Junior met 2e vereniging** Voor leden die lid zijn bij een andere vereniging en ook nog bij de Wiekslag willen spelen. € 55

Senior kennismaking Molenhoekdag-actie  *

Eénmalig. Van 1 september t/m 31 december. Opzeggen vóór 1 december, anders omgezet in regulier contract.

€ 35
Junior kennismaking Molenhoekdag-actie  *

Eénmalig. Van 1 september t/m 31 december. Opzeggen vóór 1 december, anders omgezet in regulier contract.

€ 20
     
 

*Bij dit lidmaatschap wordt een Wiekslagpasje verstrekt.

** Bij dit lidmaatschap wordt een Wiekslagpasje verstrekt, tenzij een 2e KNLTB pasje gewenst is. Dan wordt de bijdrage € 18 hoger (vergoeding KNLTB).

 

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met  31 december. Opzeggen vóór 1 december.

Aanvang lidmaatschap in de loop van het jaar is de contributie naar rato van aantal maanden, met dien verstande dat het KNLTB lidmaatschap voor een volledig jaar in rekening wordt gebracht.

In alle gevallen aanmelden met volledig ingevuld aanmeldformulier (zie onderstaand) en pasfoto (in JPG). Bij voorkeur mailen naar secretariswiekslag@gmail.com. Afgeven bij ons ledensecretariaat op adres Passionistenstraat 2 in Molenhoek mag ook.

Meer informatie? 

Neem contact op met ons Ledensecretariaat via secretariswiekslag@gmail.com.

Opzeggen

Stuur uiterlijk 1 december een mail naar secretariswiekslag@gmail.com

Introducees

Introducees zijn ook welkom. U moet dan uw naam op de intekenlijst zetten én het geld in de brievenbus eronder deponeren. U vindt de intekenlijst en brievenbus in de entree van ons clubhuis. Een Dagpas Junior kost € 2,50 en een Dagpas Senior € 4,-.

 

 

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.