Zin in tennis?

Tenniskids verslavend leuk!

Elk jaar worden diverse activiteiten voor de jeugdleden georganiseerd. Denk daarbij aan het spetterende jeugdkamp en de jeugdclubkampioenschappen in de zomer, maar natuurlijk ook het ouders-kinderen tournooi, sinterklaas- en paastoss. Kijk in de agenda voor alle activiteiten, zowel voor de jeugd als volwassenen!

De competitie voor kinderen is door de KNLTB in een nieuw jasje gegoten: de WOLRDTOUR! Elke eerste zondag van de maand reizen we met de teams af naar "Londen", "New York", "Shang-Hai", of andere prachtige wereldsteden. De kinderen worden, samen met de trainer, naar leeftijd en niveau ingedeeld in ROOD (miniveld, met rode bal), ORANJE (3/4 veld , met oranje bal) of GROEN (heel veld, groene bal).  Voor meer informatie over de worldtour kunt u ook terecht op de website van de knltb.

Natuurlijk hopen we dat op deze manier meer jeugdleden zullen gaan genieten van tennis op ons prachtige park.

Om te leren tennissen is het belangrijk dat je vaak tennist en les neemt. Ga regelmatig met vrienden naar de tennisbaan om een balletje te slaan.

Teaminfo, programma en uitslagen van de jeugdcompetitie teams kan je vinden in tab competitie.

Gratis kennismakingsles voor de jeugd

In het voorjaar wordt er voor kinderen een gratis proefles georganiseerd. In de agenda kunt u de exacte datum van de proefles vinden.

Schooltennis

Als vereniging vinden wij het natuurlijk leuk als er nog meer kinderen gaan tennissen. In samenwerking met De Grote Lier, Adalbert, Sjors Sportief en Maximum Tennis wordt er een keer per jaar schooltenis georganiseerd. De kinderen van groep 1 t/m 8 kunnen hierdoor op school kennis maken met tennis. De enthousiaste kinderen kunnen daarna ook nog meedoen met de proefles bij de Wiekslag. Kijk in de agenda voor de data van schooltennis en proefles.

Nu al enthousiast om jeugdlid te worden?

Informatie over het aanmelden van nieuwe (jeugd) leden is te vinden op pagina lidmaatschap bij clubinfo.

Lessen volgen?

De lessen voor de jeugd worden verzorgd door onze enthousiaste trainster Suus van Gemert. Om lessen te kunnen volgen moeten de kinderen ook lid zijn van de Wiekslag. Meer informatie over tennislessen bij De Wiekslag vind je bij tennisles.

Meer informatie nodig?

Aarzel niet om contact op te nemen met een van de leden van de jeugdcommissie

Opzeggen lidmaatschap

Het seizoen voor het lidmaatschap loopt van 1 april tot 31 maart. Indien je je lidmaatschap wilt opzeggen moet je je voor 1 januari schriftelijk af te melden bij de ledenadministratie (secretariswiekslag@gmail.com).

 

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.