Gouden jubileumfeest TV De Wiekslag

Geplaatst door Ruud Jacobs op 5 juli 2023 om 19:39

Jong en oud hebben afgelopen weekend het gouden jubileum van TV De Wiekslag op passende wijze gevierd. Met sport en spel, maar zeker ook met veel gezelligheid, plezier en leuke ontmoetingen. Kortom, er was voor ieder wat wils. (Klik op de foto´s voor een vergroting)

Vrijdag 30 juni was er de aftrap voor de jongste leden met Spellen&Tennis, een gezamenlijk frietjes-diner en een heuse disco in de feesttent als muzikale afsluiter.

   

Op zaterdag 1 juli de spannende finales Dames- en HerenDubbel van de Clubkampioenschappen en ook de jubileumreceptie, waar ook enkele verenigingen uit de gemeente Mook acte de présence gaven. De aansluitende feestavond voor leden en oud-leden was een geslaagd hoogtepunt, met muziek van DJ Marc. Lekker  bijkletsen en onder de klanken van de vele verzoeknummers gingen de beentjes geregeld van de dansvloer.

           

Een heerlijk ontbijt voor Jublieumcommissie en Bestuur luidde een dag later de zondag in. Het druk bezochte Ouder-Kind-toernooi bleek aansluitend een schot in de roos. Met veel sportief tennisplezier op alle banen.

         

De afsluitende Demo-Tennispartij tussen Luc Eltink en Jasper van Gompel is met veel interesse en enthousiasme gevolgd door het talrijk aanwezige publiek. Jong en oud genoten zichtbaar van het vertoonde spel van deze getalenteerde tennissers, beide met een Wiekslag-verleden.

  

 

TV De Wiekslag kijkt met gepaste trots terug op een geslaagd jubileumfeest. En de jubileumvlag blijft gewoon in top...op naar de volgende 50. Draag je onze club ook een warm hart toe; word Vriend van de Wiekslag! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.