Geslaagd Tombola-toernooi in Italiaanse sferen

Geplaatst door Ruud Jacobs op 26 maart 2022 om 00:41

Binnen en buiten wapperende Italiaanse slingers, in het clubhuis gezellige drukte bij de limoncello-kick-off, Forza Wiekslag! Onder een strak blauwe hemel vond zaterdag 19 maart het eerste Tombola-toernooi van TV De Wiekslag plaats. 

Na twee jaar vol corona-maatregelen achter de rug, waarin veel verenigingsactiviteiten noodgedwongen op ‘hold’ stonden, heeft de evenementencommissie - Dick van Alphen, Ernst Evers, Jeromy Brugman, Rob Smit en Sjoerd Verkaart - de organisatiehandschoen weer opgepakt.

Het resultaat mag er zijn: een zeer geslaagd en gezellig tennisevent in Italiaanse sferen. Na een warmingup-training door Suus van Gemert werden de 25 deelnemers elke ronde middels een loterij met genummerde tennisballen aan elkaar gekoppeld. In vier speelrondes is fanatiek, doch sportief om de punten gestreden. 

Tussendoor werd de inwendige mens natuurlijk niet vergeten, met hapjes van Fijne Kost en pizza en lasagna van Santa Maria. De uiteindelijke winnaars van dit eerste Tombola-toernooi: Jannet Werther en Maurice Eltink.

Na een Italiaanse Tombola met prijzen van leverancier en clubhuisversierder Hanos, is onder het genot van een welverdiend drankje gezellig bijgepraat. Laten we hopen dat de mondkapjes voorgoed passé zijn en nu op naar nog veel meer mooie en sportieve activiteiten voor alle Wiekslag-leden.

Klik op de fotoserie voor een sfeerimpressie van het eerste Tombola-toernooi:

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Er zijn geen bijzonderheden.