Eerste jubileumshirts uitgereikt

Geplaatst door Ruud Jacobs op 1 april 2023 om 21:14

50 jaar tennis in Molenhoek, een mijlpaal die we eind juni bij TV de Wiekslag zeker groots gaan vieren. Om dit gouden feest nog meer luister bij zetten zijn er speciale tennisshirts met jubileumlogo te koop. Een collectors item en een must have voor elk Wiekslaglid!

          

In totaal zijn er al zo'n 70 jubileumshirts in bestelling en de eerste tennisshirts zijn ook al uitgereikt. De gelukkigen: het mix-competitieteam van Hellen Ubachs, Carla van Haren, Marcel de Groot en Marc Poos. (Klik op de foto)

Wie nog geen jubileumshirt heeft besteld kan het bijgevoegde formulier invullen en opsturen naar: secretariswiekslag@gmail.com. Het gouden jubileumfeest van TV de Wiekslag wordt gevierd in het weekend van vrijdag 30 juni en zaterdag 1 en zondag 2 juli. Binnenkort volgt meer nieuws over het feestprogramma.

 

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Gaan we tennissen vandaag?

Mededelingen

Dinsdagavond-Toss start om 20.00 uur
De Toss bestaat uit 3 rondes van 3 kwartier. Het is niet nodig om je hiervoor aan te melden en ook hoef je niet alle 3 de rondes te spelen. Elke ronde worden de spelers via loting ingedeeld. De toss is voor alle senior leden.